Lajme Shqip Saturday, 15 August 2015 19:27

Aktori shqiptar Blerim Destani, prej kohësh e ka shprehur simpatinë e tij për qentë e Sharrit.

Destani, ka treguar se i pëlqen kjo rracë ilire, pasi janë besnik dhe shumë të fuqishëm.

Në një foto të postuar ai shihet me katër këlysh Sharri, të cilët shpesh i nxjerr për ti shëtitur.