Lajme Shqip Tuesday, 22 September 2015 12:45

 

Dikur ishte i vogël e këndonte në festivalet e fëmijëve në Prishtinë, por sot është bërë një burrë dhe djalë që prindërit e tij të famshëm krenohen me të. Ky është Plator Abazi, fëmija i vetëm i Naimit e Mihrijes.

Nga arkivi i Kosovares nxorëm disa foto kur Platori ishte në gjirin e Mihrijes , i vogël , po edhe disa foto të reja , tek ai shihet një djalosh i rritur, i pashëm , por edhe punëtor për çka Kosovarja ka informacion se ai shpesh u ndihmon prindërve të tij nëpër spektakle dhe emisione prapa skenës , siç ndodhë me emisionin shumë të shikuar e të pëlqyer gjithandej “Odeon”