Lajme Shqip Saturday, 13 July 2013 14:47

Edhe këtë vit Presidentiamerikan Barack Obama ka zgjedhur 
ujdhesën Martas Vignard për të pushuar me familjen e tij.
Mësohet se Presidenti do të qëndrojë në ishull nga 10 deri më 18 gusht dhe ky do të jetëpushimi i katërt i familjesObama në këtë pushimore mondane.