Lajme Shqip Monday, 24 September 2012 15:29

Melburn – Stafi i linjave ajrore është mësuar me pasagjerë agresive, por nuk kurrë një të tillë, domethënë një krokodil.

Kjo ka ndodhur në aeroportin e Melburn, në Australi, ku një krokodil i vogël kishte arritur të dilte nga kafazi i tij dhe ishte futur midis bagazheve. Por për dërgesa të tilla kaq të rrezikshme duhet të merren masa disi më të sigurta.

Kur avioni u ul ne Melburn, kafsha është marrë pa incidente nga rojet e sigurisë së shpejte. (LajmeShqip.com)