Lajme Shqip Friday, 26 August 2011 21:12

Anti-admirues të filmit Twilight kanë bërë një klip, madje edhe një libër përqeshës.

Gjithçka flet mbi këshillat e dhëna gjoja nga Kristen Stewart për mënënyrën si të flasësh në publik dhe të dukesh sa më interesante.

Flit si Kirsten Stewart: thuaj budalliqe, bëj shumë pauza ndërmjet, mos shikoni asnjëherë në sy atë që keni përballë dhe mos harroni të prekni shpesh flokët. (LajmeShqip.com)