Lajme Shqip Friday, 08 June 2012 08:10

Motrat Kardashian janë rikthyer për të bërë bujë në lançimin e “Khroma Beauty”. Ky koleksion do të përfshijë qërpikë fallco, rimela, lente dhe maska.

Motrat Kardishan kanë thënë:

“Jemi shumë të emocionuara për partnerizimin tonë me linjën ‘Boldface’ dhe ka qënë një ëndërr e të trejave që një ditë të kishim linjën tonë të makijazhit dhe ta ndanim bashkë me gjitha femrat në mbarë botën”.

“Ne jemi krenare që kemi njxerrë linjën e bukurisë Khroma, një gamë e gjerë produktesh për makijazh të cilat i përshtaten një audience të gjerë konsumatoresh që kujdesën për veten. Janë produkte të freskëta, emocionuese dhe shumë të rëndësishme për paraqitjen tuaj”, tha Nicole Ostoya një ndër krijueset e kësaj linjë së bashku me motrat Kardashian, si dhe përfaqësuese e degës  së liçencës CEO e Boldface. (LajmeShqip.com)