Lajme Shqip Monday, 13 February 2012 13:00

Koleksioni më i fundit i Zarës është si një ujëvarë lulesh nga i cili buron vetëm aromë e freskët.

Kjo firmë, siç duket, e di me të vërtetë se çfarë duan femrat që ndjekin modën. Gjatë këtij sezoni femrat do të kenë mundësinë të shijojnë veshje me printime lulesh, që të bëjnë të biesh në dashuri me to.

Prerjet e bluzave dhe të pantallonave janë të hatashme! Zara është sinonim i elegancës dhe i stilit të rafinuar, gjithmonë ka qënë e predispozuar të krijojë stile unike dhe shumë të preferuara nga kushdo. (LajmeShqip.com)