Lajme Shqip Friday, 16 March 2012 14:12

Injektojini edhe ju pak më shumë detaje të këndshme look-ut tuaj. Koleksioni pranveror i çantave 2012 nga Ruthie Davis është një detaj shumë i këndshëm për të gjitha ju femra, që ju pëlqen moda dhe eleganca e vërtetë!

Plotësoni edhe ju garderobën tuaj me disa aksesorë ndryshe nga të tjerët. Mjafton të hedhësh një sy tek ky koleksion dhe do të mbeteni me të vërtetë të mahnitura!

(LajmeShqip.com)