Lajme Shqip Friday, 10 February 2012 17:30

Për të gjithë femrat që janë plotësisht të fiksuara pas të brendshmeve seksi, ky është koleksioni i duhur për to.

Një koleksion shumë femëror dhe shumë tërheqës. Shumëllojshmëri ngyrash dhe prerjesh të ndryshme të veshmbathjeve. Stili i këtij koleksioni është unik dhe shumë i rehatshëm.

Ju sygjerojmë t’i hidhni një sy këtyre mrekullive.

(LajmeShqip.com)