Lajme Shqip Monday, 20 February 2012 11:00

A do të ziheshit për një çantë tepër moderne me dikë tjetër? Epo, nëse ju nuk do të ziheshit, modelet e Jimmy Choo do t’a bënin!

Koleksioni pranveror 2012 nga Jimmy Choo nuk është një koleksion i thjeshtë me disa aksesorë dhe me disa modele të zakonshme që mundohen dëshpërimisht të reklamojnë veshjet e tyre. Ky koleksion është një ndër koleksionet më elegante dhe shik, provokative dhe eksplozues që mund të keni parë ndonjëherë.

Veshjet unike të kësaj firme, ngjyrat e mrekullueshme, modelet që rrezatojnë në fotot e tyre tek pozojnë, janë shumë elemente që këtë koleksion e bëjnë shumë unik.

Shijojini edhe ju aksesorët më mahnitës të kësaj firme! (LajmeShqip.com)