Lajme Shqip Wednesday, 01 February 2012 14:08
Lajme Shqip Wednesday, 01 February 2012 14:08

Mos e lër stilin tënd “të ndryshket” por zgjidh ta rinovosh garderobën tënde dhe një ndër mundësitë më të mira për të arritur një rezultat të kënaqshëm është që të zgjidhni koleksionin pranveror 2012 IRO.

Të ndryshosh garderobën tënde nuk do të thotë që çdo veshje në të është e pavlefshme. Ajo çfarë ne ju sygjerojmë është të shtoni disa veshje të sezonit të ri dhe më pas të kombinoni veshjet e vjetra me ato të reja, në mënyrë që të kurseni para dhe të dukeni shumë moderne.

Për të kaluar një sezon perfekt duhet të keni disa nga këto veshje të vlefshme për stilin tuaj. Veshje për jetën e përditshme, për netë të veçanta, për mbrëmjet e ftohta. Çdo gjë përfshihet në këtë koleksion është glamuroz dhe shumëngjyrësh. (LajmeShqip.com)