Lajme Shqip Sunday, 19 February 2012 21:01

Familja Beckham përfundimisht duhet të jenë krenare për ‘mamin’ e tyre, pasi me të vërtetë ja ka dalë mbanë të krijojë një koleksion të mrekullueshëm.

Ky koleksion pasqyron qartazi stilin personal të stilistes me famë ndërkombëtare. Ajo është rrëfyer se, “Nuk ka asnjë veshje nga koleksioni të cilin unë nuk do e vishja. Dhe në fakt, do të vesh çdo fustan të këtij koleksioni.”

Veshje kazuale, por tepër shik dhe të mrekullueshme në stil dhe në material.

(LajmeShqip.com)