Lajme Shqip Monday, 13 August 2012 14:00

Ky koleksion ka hedhur një linjë të re në gamën e produkteve madhështore, produkte të cilat do t’ju bëjnë të dukeni e bukur dhe e freskët.

Kjo verë është pushtuar nga krijimi i produkteve të reja në botën e kozmetikës.

Sapo të  shikoni dhe të provoni produktet e këtij koleksioni kundër ujit, do të vërtetoni që kjo markë akoma ruan cilësinë dhe parimin e perfeksionit.

Makijazhi mund të bëhet elementi me i rëndësishëm për ju, pasi me tonet e reja do t’ju vijë në ndihmë të krijoni makijazhin që do t’ju mahnisë.

Tone nga më të ndryshmet, që variojnë nga ato të lehtat, si lejla e pakët, bezhë, duke shkuar tek ngjyrat koreale dhe ato me një theks më të rëndë, siç është ngjyra e zezë.

(LajmeShqip.com)