Lajme Shqip Monday, 23 April 2012 08:28

Eksploroni edhe ju stilet më të mrekullueshme të këpucëve të markës së njohur Max Kibardin Vjeshtë 2012.

Ky koleksion në tërësi ka dizanje të ëmbla dhe tepër të thjeshta. Max Kibardin është një koleksion tërësisht i krijuar vetëm për rehatinë tuaj.

Ngjyrat e këpucëve janë shumë të ëmbla dhe lehtë mund të kombinohen me çdo veshje që ju dëshironi.

(LajmeShqip.com)