Lajme Shqip Tuesday, 14 August 2012 11:16

Një koleksion me çanta klasike dhe elegante, me ngjyrat e duhura për t’ju bërë të jeni sa më fine. Kjo markë ka vendosur që të largohet pak nga stili i saj dhe të sjellë për ju çanta komode të cilat do t’i adhuroni. Shikoni modelet në foto dhe zgjidhni çantën  e duhur që përshtatet me gardërobën tuaj, që t’i dhuroni  pamjes tuaj një stil unik.

Marka ‘Yves Saint Laurent’ ndër vite ka sjellë dizajne të çantave më një stil të lartë elegance. Dizajne të veçanta të çantave, me ngjyra të ndryshme që do të jenë pika juaj më e fortë në një eveniment të rëndësishëm. Dizajne komode por jo të thjeshta, që do të thotë se çantat klasike do t’ju bëjnë të ndjeheni si një divë e vërtetë.

Zgjedhja e duhur e këtij koleksioni është e përqendruar kryesisht tek çantat komode dhe klasike të cilat mund t’i përdorni në evenimente të rëndësishme. Ngjyra metalike është elementi i duhur për të bërë stilin tuaj më të përshtatshëm si dhe shumë ngjyra të tjera me modele mjaft të veçanta, që do të plotësojnë dëshirat tuaja më së miri.

(LajmeShqip.com)