Lajme Shqip Wednesday, 15 February 2012 20:00

Rifreskojeni pamjen tuaj me disa detaje të vogla dhe mos harroni që impakti i parë vizual që mund të krijojnë aksesorët është shumë i rëndësishëm.

Kombinimi perfekt që mund të bëni me çantat më të fundit nga Kate Spade, mund të jetë me të vërtetë fatal. Disa nga ngjyrat neon që ka ky koleksion është detaji më interesant dhe provokues. Stili i këtyre çantave është shumë elegant dhe mund të kombinohet me veshjet kazuale dhe elegante.

 

 

 

 

 

 Është koha të tregoni obsesionin tuaj për detajet e vogla, pasi këto çanta janë një aksesor që domosdoshmërisht duhet ta keni për këtë sezon. (LajmeShqip.com)