Lajme Shqip Wednesday, 22 February 2012 11:10

Koleksioni përrallor për sezonin e pranverës 2012 është shumë i këndshëm. Dizenjime që përmbajnë perla në formën e luleve, një fantazi me shumë shije e Karl Lagerfeld.

Vathët, të cilat zbukurohen me logon e firmës më të pëlqyer nga çdo femër në mbarë botën, shkëlqejnë pafundësisht. Stili dhe eleganca janë të ndërthurura në këtë koleksion.

(LajmeShqip.com)