Lajme Shqip Thursday, 09 August 2012 08:07
Lajme Shqip Thursday, 09 August 2012 08:07

Olimpiada është një eveniment shumë emocionues, por  kur brenda kësaj teme përfshihet edhe moda, gjithçka bëhet me e bukur dhe e pëlqyeshme për ne. Evenimenti “Olimpiada”, e organizuar sivjet në Londër, ka tërhequr vëmendjen e gjithë njerëzve në mbarë boten, ndër këto njerëz janë edhe dizenjuesit e modës,  të cilët janë frymëzuar shumë dhe kanë paraqitur dizenjo me motive të marra nga ky eveniment.

Me rastin e këtij evenimenti shumë dizenjues janë fokusuar në krijimin e aksesorëve të duhur për ta përshtatur dhe për ta bërë ambientin sa më emocionues. Një nga projektet më i pëlqyeshëm që po i kushtohet këtij evenimenti  me motive atdhetarie është koleksioni i atleteve ‘Chuck Taylor’.

Ky koleksion është frymëzuar nga vende të ndryshme si Brazili, Kina, Gjermania, Italia, Xhamaika, Anglia dhe Amerika. Atletet e portretizuara me motive shumëngjyrëshe sipas flamujve të vendeve të ndryshme, do ta bëjnë pamjen tuaj edhe më atraktive dhe patriotike.

Pavarësisht, nëse jeni patriote ose preferoni motive të thjeshta, dizajnet që ofrohen në këtë koleksion janë jashtëzakonisht tunduese dhe mjaft bindëse për t’ju dhënë ju dëshirën e madhe për t’i blerë ato.

Atlete të rehatshme, moderne dhe mjaft atraktive do të jenë elementi i duhur për ta bërë paraqitjen tuaj sa më perfekte.

(LajmeShqip.com)