Lajme Shqip Friday, 28 June 2013 17:15

Top modelja Heidi Klum ka rrëfyer se i ruan gjërat e fëmijëve të saj me fanatizëm.

“Dy nga djemtë e mi i kanë flokët si afrikanë dhe sa herë që ua prej, i ruaj në dy zarfe.

Kur vizatojnë portrete, unë ua jap që ti përdorin ato”, ka rrëfyer Klum për meiat e huaja.

Klum ka treguar se i pëlqen të rrijë në shtëpi me fëmijët dhe të bëjë punë bashkë me ta.