Lajme Shqip Tuesday, 08 November 2011 12:30

Aktorja e cila tashmë është në qendër të vëmendjes me filmin e saj të fundit “Melancholia” të regjisorit Lars von Trier, ka tërhequr sërish vëmendjen duke kujtuar të kaluarën.

“Nuk e ndiej veten ende të fortë për të folur për ato probleme që kam kaluar. Është diçka shumë personale. Është i çuditshëm fakti që një aktoreje i kërkohet që të jetë e ndjeshme dhe njëkohësisht mjaft sociale dhe e dashur me të gjithë. Kjo gjë nuk është normale!”

Bukuroshja Kirsten Dunst ka kaluar një periudhë depresioni gjatë vitit 2000. (LajmeShqip.com)