Lajme Shqip Wednesday, 02 September 2015 21:25

Prindërit e saj janë dy nga pasuesit e modës më të përkushtuar në planet.

Dhe gjatë pushimeve North West, dy vjeqarja është përputhur me stilin e nënës së saj shtatëzënë, e veshur me bikine të zeza.

Dukej 34 vjeqare dukej shumë bukur më bikine të zeza, derisa po qëndron në pushime me familjen e saj Kardashian-Jenner, në muajin e fundit të shtatzënisë.