Lajme Shqip Sunday, 16 June 2013 15:53

Ylli televiziv Kim Kardashian, ka sjellur në jetë vajzën e saj. Magazinat amerikane kanë plasuar këtë lajmë në mesnatën e së shtunës. Ndërkohë ende nuk ka ndonjë deklaratë nga çifti Kim Kardashian dhe Kanye West, raporton BBC.

Mirëpo me të kuptuar se do të kishte vajzë, Kardashian kohë më parë kishte deklaruar se ndjehet shumë e lumtur.

“Jam shumë e lumtur që do të kemi një vajzë. Kush nuk e dëshiron një vajzë? Ato janë më të mirat dhe në fakt e di se edhe Kanye dëshironte vajzë”, pati deklaruar Kardashian.