Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 16:12

Instagrami ka një mbretëreshë të re. Kim Kardashian më në fund ka arritur të tejkalojë Beyoncen, si personi me më së shumti ndjekës në aplikacionin më popullor për foto.

34-vjeçarja tani ka rreth 70 mijë ndjekës më shumë se pop-starja. Kardashian tani numëron mbi 44 milionë ndjekës, ndërsa Byeonce ka 43.935.648 ndjekës.

Por, në “Top 10” gjenden edhe tre motrat e tjera të Kim, Kendall që është në vendin e shtatë, Kylie në të tetin dhe Khloe në të dhjetin.

Vendi i tretë i takon Taylor Swift, ndërsa në të katërtën Slena Gomez. Vendi i pestë është për Ariana Granden, ndërsa në të gjashtin Justin Bieber. Ndërkohë, Nicki Minal është në vendin e nëntë.

TOP 10 llogaritë më të ndjekura në Instagram

1. Kim Kardashian — 44,005,604

2. Beyoncé — 43,935,648

3. Taylor Swift — 43,533,226

4. Selena Gomez — 41,843,095

5. Ariana Grande — 41,696,873

6. Justin Bieber — 36,994,254

7. Kendall Jenner — 35,388,483

8. Kylie Jenner — 33,703,166

9. Nicki Minaj — 32,278,123

10. Khloé Kardashian — 30,522,261