Lajme Shqip Monday, 13 June 2011 16:58

Bret Lockett ishte ai qё i kishte bёrё presion Kim Kardashian duke i thёnё se donte ballafaqim.

Pasi e akuzoi pёr njё lidhje qё kishte pasur me tё, ai i bёri presion Kardashian-it duke i thёnё qё tё mos e mohonte apo tё bёnte provё ta hidhte nё gjyq se nё tё kundёrt ai do tё nxirrte nё shesh tё gjitha faktet qё kishte pёr aferёn e tyre: mesazhe, fotografi dhe klipe celulari.

Por Lockett i gjendur ngushtё pёrballё padisё tё saj ka filluar tё bёj naze!

Pikёrisht mbrёmё ai nё “ShowBiz Tonight” ka pranuar se realisht nuk ёshtё takuar asnjёherё me tё.

Tani po qё atij i janё hapur telashe me Kim Kardashian! Ato gjёra tё cilat ai i ka thёnё pёr tё mund t’i kthehen kundra si shpifje.

Javёn e kaluar kur kjo çёshtje kishte filluar tё gumёzhinte gjithandej, Kardashian kishte postuar nё faqen e saj zyrtare se disa njerёz janё xheloz dhe pёr shkak se janё mёrzitur me hijen e tyre ngatёrrohen me tё tjerё.

Pikёs i ka rёnё dhe me sa shihet, Kim ka gjasa qё tё marrё edhe njё dorё tё mirё dёmshpёrblimi pёr shpifjet kundra saja.