Lajme Shqip Friday, 13 July 2012 12:30

Disa amatorë të çiftit hollivudian Kanye West dhe Kim Kardashian kanë realizuar nëpërmjet fotoshopit pamje të pabesueshme të çiftit se si do të mund të duket në të ardhmen.

Kanye një burrë trashaluq, që prej barkut të tij nuk arrin dot të përqafojë as Kimin, shfaqet i veshur me një kostum tipik të mesoburrave; me Kimin përkrahu, disa centimetra më të gjatë se Kanye dhe me një model flokësh të pazakontë për të.

Ndërsa në një pamje tjetër shfaqen motrat Kardashian me nënën e tyre, të gjitha si në stilin e viteve ’80. Interesante, apo jo? (LajmeShqip.com)