Lajme Shqip Friday, 11 September 2015 16:15

A e dini se këngëtarja jonë mjaft e përfolur, Fjolla Morina, ka qenë e martuar dhe ka një vajzë, e cila jeton te prindërit e ish- bashkëshortit, meqë ata kanë fituar të drejtën prindërore.

Atëherë Fjolla ishte vetëm l5 vjeçe.

Këngëtarja përmes intervistave ka treguar për këtë, madje në një intervistë të mëhershme në revistën “Kosovarja” tregoi për vajzën e parë.

“…shpresoj t’më fal për gabimet që mund të kem bërë ndaj saj!”, thoshte Fjolla për vajzën e parë, me të cilën takohet dhe shpeshherë kalon çaste të këndshme me të.

Para pak ditësh Fjolla lindi edhe vajzën e dytë. E lindi në Amerikë, ku edhe shkoi në ditët e fundit të shtatzënisë së saj.

Kwto janw dy fotografi ku Fjolla Morina wshtw nw fotografi me dy vajzat e saj. /Kosovarja/