Lajme Shqip Monday, 10 August 2015 10:15

Dasmat tetovare e veçanërisht në disa fshatra vazhdojnë të mbajnë bajrakun se kush më shumë do t’i jap këngëtares edhe përkundër pagesës së madhe që ka bërë kontratë me dasmorin.

Sonte këngëtarja e muzikës tallava pop-folk, Pandora, në një dasmë të Sallarevës shihet se si e ka mbushur “kuferin” me para dhe si klarinetist i kanë vendosur nga 500 euro në ballë.

E po ky është realiteti, për muzikë ka pare.