Lajme Shqip Thursday, 22 March 2012 12:00

Dhjetë hapa mjaft të lehta që do t’ju ndihmojnë të krijoni një tendencë të re manikyri.

1. Për të marrë këtë efekt të modës si një gazetë, fillojmë me një shtresë bazë.
2. Aplikoni dy shtresa të manikyrit të thonjëve me një ngjyrë të lehtë duke e hapur mirë për të marrë efektin e plotë.

3. Pasi thonjtë tuaj të jenë tharë, përgatisni një sasi të vogël alkooli në një tas të vogël.
4. Pastaj, gjeni një gazetë apo revistë të çfarëdoshme që ju pëlqen.
5. Prisni 10 shirita të vegjël letre për të mbuluar thonjtë tuaj.

6. Kridhni në alkool të gjithë copat e gazetave të prera deri në ngopje.
7. Një nga një, aplikoni copat për thonjtë tuaj, duke mbajtur gazetat sikur jeni duke aplikuar një tatuazh të rremë.
8. Mos harroni! Nëse ju  e shtypni atë për një kohë të gjatë, manikyri do të ngjitet në letër.

9. Rrotullojeni gishtin tuaj duke tërhequr gazetën mbi thonj. Teksti do të qëndrojë i ngjitur mbi manikyrin e thonjve.
10. Aplikoni një shtresë të trashë manikyri dhe ju jeni gati! Rezultati shpresojmë të jetë i kënaqshëm. (LajmeShqip.com)