Lajme Shqip Wednesday, 27 April 2011 07:16

Ajo ёshtё Victoria’s  Secret Angel.

Modelja e famshme Kerr e ka habitur ekipin drejtues tё Victoria’s Secret, pёr tё cilin modelon.

 

Ajo ёshtё shfaqur me linja akoma mё tё mira mbas lindjes sё djalit tё saj pёrpara tre muajsh.

 

I ka shastisur tё gjithё dhe ka bёrё qё shumё modele ta kenё zili.

Linjat e saj kanё qёnё mё tё plota dhe me mё shumё forma. Sigurisht qё ushqimi organik dhe jeshil nuk kanё qёnё tё vetmit faktor tё kёsaj linje perfekte! Ajo ka ushtruar shumё nё palestёr sa herё qё ka patur mundёsi tё lirohej nga djali i saj. Pёrveç kёsaj ajo thotё se joga e ka ndihmuar shumё tё relaksohet dhe t’i japi mё shumё energji.