Lajme Shqip Tuesday, 09 August 2011 13:32

Ja se ç’do të thotë të veshësh rroba jo praktike!

Kelly Rowland, ish-këngëtarja e grupit Destiny’s Child dhe juristja e Reality Show-it, X-Factor, aksidentalisht ekspozoi gjinjtë e saj gjatë performancës në mbrëmjen e fundit të spektaklit.

30-vjeçarja i dha një arsye më shumë publikut për t’ia ngjitur sytë gjatë preformancës së saj së kolazhit të këngëve të saj.

Ajo ishte duke u rrotulluar duke përdorur muskujt e barkut, deri sa veshja e sipërme e zezë rrëshqiti dhe ja zbuloi gjinjtë këngëtares. Kur e ka kuptuar se çfarë i kishte ndodhur, ajo nxitoi menjëherë për t’i rregulluar dhe për këtë kërkoi më vonë falje në Twitter. Në mënyrë humoristike ajo e ka kapërcyer këtë situatë duke u shrehur:

“Turma në New Jersey ishte fantastike. Shpresoj që t’ju ketë pëlqyer spektakli dhe të mos jeni mërzitur për incidentin që më ndodhi.” (LajmeShqip.com)