Lajme Shqip Friday, 05 August 2011 17:21

Kelly Osbourne nuk është tip aq delikat në të shprehur, kështu që nuk e ka aspak problem t’i thotë të tëra dhe të gjithëve. Kësaj here mund të themi që ka marrë hak.

Christina Aguilera asnjëherë nuk ka humbur rastin për të kritikuar lukun e Kellyt, por në të vërtetë nuk e dimë arsyen përse këto të dyja urrehen kaq shumë!

Gjatë emisionit ‘Fashion Police’ të “E!” Kelly i ka komentuar në këtë mënyrë linjat e Christinës:

“Tashmë ka ardhur momenti që ajo të shfaqet për lopën k**kë, siç ka lindur. Ajo prej vitesh të tëra më ka përfolur për faktin e të qënit e shëndoshë. Ik pirdhu! Tani je vetë e shëndoshë.”

Në fakt familja Osbourne njihet për mungesën e delikatesës në edukatë, por kësaj here Kelly e ka tepruar. (LajmeShqip.com)