Lajme Shqip Sunday, 21 August 2011 13:58

I njohur për rolet e tij të shumta të heroit, Keanue Reeves mund të themi se është edhe një hero i vërtetë në jetën time.

Pas vdekjes tragjike të gruas së tij ai ka kaluar njp periudhë shumë të vështirë të jetës së tij, të cilën eka shrehur që nga mënyra e përkujdesit të vetes dhe angazhimeve me shoqërinë.

Për fat të mirë duket se aktori king i Matrix është kthyer sërish në ‘jetë’.
Ndërsa më parë dukej sikur nuk e kishte parë dushin me sy prej kohësh, përpara disa ditësh ai u fotografua në Londër i rruar dhe i qethur, me një lëkurë të pastër dhe vështrim sërish të gjallë.

Megjithëse 48-vjeçar, look-u i tij e tregon akoma më të ri. (LajmeShqip.com)