Lajme Shqip Sunday, 17 July 2011 15:48

Londër – Sipas medieve britanike, dukesha e Cambridget dhe gruaja e princit William, Kate Middleton, është shtatzënë.

Ky lajm akoma nuk është konfirmuar, por as demantuar. Familja mbretërore ka frikë se mos mbetet pa trashëgimtar, edhe pse çifti i ri është para të tridhjetave, ndërsa princi ka edhe vëllanë më të ri, Harry, i cili ende nuk është martuar.

Kate dhe William janë të martuar për më shumë se një muaj, dhe janë afër të tridhjetave. Kështu që, ora e tyre biologjike, po troket”.