Lajme Shqip Thursday, 08 September 2011 12:58

Megjithëse disa tabloide prej kohësh po aludonin mbi shtatzëninë e mundshme të Princeshës, madje edhe me binjakë, një zëdhënës i Pallatit Mbretëror ka përgënjeshtruar plotësisht lajmin për Dukeshën 29-vjeçare të Kembrixhit.

“Është e vështirë për t’jua thënë që një lajm i tillë është i vërtetë. Një lajm kaq i rëndësishëm do të ishte shpallur nga ne po të kishte qenë i vërtetë, dhe jo nga webe apo revista që merren me thashetheme! Kjo gjë nuk do të thotë se çifti mbretëror nuk i ka në plan fëmijët!”. (LajmeShqip.com)