Lajme Shqip Wednesday, 24 July 2013 15:38

Rreth 26 orë pas lindjes, Kate dhe William i kanë prezantuar mijëra mbështetësve të tyre të mbledhur para spitalit fëmijën e tyre të parë.

Duka i Kmebrixhit, ndoqi hapat e prindërve te tij, Charles dhe Diana, te cilet 31 vite me pare, e prezantuan atë me botën në të njëjtën mënyrë, me 21 qershor 1982.

Me herët, Kate dhe William ishin vizituar fillimisht nga prindërit e Kate dhe më pas edhe Charli me Kamilën.