Lajme Shqip Friday, 23 March 2012 12:01

Stilet më të fundit tanimë vijnë në një katalag shumë i veçantë dhe unik. Katalogu i veshjeve Mars 2012 nga Free People është i pari në llojin e tij, pasi pasqyron qartazi trendet më të fundit por në një mënyrë shumë ndryshe.

Modelet këtë herë janë në natyrë dhe paraqiten në jetën e përditshme. Të mrekullueshme, elegante dhe tepër seksi… Shumëllojshmëri ngjyrash dhe prerjesh janë veshjet e reklamuara në këtë katalog kaq atraktiv.

 

(LajmeShqip.com)