Lajme Shqip Wednesday, 21 March 2012 10:00

Jepini bikinëve dhe veshmbathjeve tuaja vëmendjen e duhur. Përse gjithmonë keni dëshirën të mbuloni pikat tuaja më të nxehta të trupit? Përkundrazi, ju duhet të shikoni veten në pasqyrë me vëmendje dhe të mësoni se cila është pjesa më e bukur e trupit tuaj!

Në vend që ta mbuloni, duhet t’a përdorni si një armë të fshehtë për të pasur suksesin e garantuar. Stina e ngrohtë po afron dhe ju duhet të dini se bikinët janë shumë të domosdoshëm.

Victoria’s Secret ju ofron modele të ndryshme dhe shume joshëse të të brendshmeve dhe bikinëve. Stili i këtij koleksioni është frymëzuar nga deti dhe sigurisht shumëngjyrshmëria e tij nga lulet. Për më tepër shijoni fotogalerinë.

 (LajmeShqip.com)