Lajme Shqip Tuesday, 27 November 2012 13:13

Paris- Ish-Zonja e parë e Francës, Karla Bruni-Sarkozi, ka dhënë një deklaratë shokuese duke thënë se vendi i gruas është në shtëpi me fëmijët.

Në një intervistë për revistën “Vogue” është shprehur kundër lëvizjeve feministe.

“Më pëlqen jeta familjare, më pëlqen ta bëj të njëjtën gjë secilën ditë”, citon Daily Mail fjalët e Brunit.

Këto fjalë bien ndesh me opinionet e saja në të kaluarën kur thoshte se monogamia është e mërzitshme, ndërkohë që lidhjet me rokerët Mick Jagger dhe Eric Clapton kanë qenë “të zhurmshme”.

Tani, e vetmja gjë që e dallon nga gratë tjera konservative është se Bruni nuk ka asgjë kundër martesave të gjinisë së njëjtë, derisa burri i saj i kundërshton.(LajmeShqip.com)