Lajme Shqip Saturday, 14 May 2011 14:49

Kanë – Tatuazhi i ri i Angelina Jolie shfaq koordinatat e vendlindjes së Brad Pitt, Shawnee, Oklahoma.

Ky tatuazh ka modifikuar tatuazhet e mëparshme të Jolie, pasi më parë janë shfaqur koordinatat e vendlindjeve të fëmijëve. Në fakt, ishte festivali i filmit në Kanë ai që e zbuloi tatuazhin e ri të Jolie nën koktail fustanin Salvatore Ferragamo.

“Mirë, nëse gazetarët do të dinin shkallët e gjerësisë dhe të gjatësisë gjeografike, atëherë ata do ta dinin menjëherë s’e është vendlindja e Brad Pitt. Nuk ka nevojë për t’u menduar shumë. Është Shawnee, Oklahoma”, theksoi Jolie.