Lajme Shqip Thursday, 27 August 2015 23:10

Kallashi ka paralajmëruar se do t’i kthehet profesionit të saj të vjetër, vallëzimit, në vendin e njëjtë ku e ka zhvilluar karrierën e saj

Ajo ka paralajmëruar se pikërisht sonte do të performojë në Kobra City, që nënkupton se ky lokal tashmë është rihapur.

Rreth një javë më parë, Kobra City ishte bastisur dhe mbyllur nga policia, ndërsa i gjithë stafi ishte shoqëruar në polici. Ndërsa ata që u morën në pyetje ishte edhe valltarja kryesore e këtij lokali të natës, Kallashi.