Lajme Shqip Thursday, 03 May 2012 15:00

Stil, thjeshtësi dhe kualitet janë fjalët kyçe për veshjet e Koleksionit Pranverë 2012 nga Filippa K. Marka e njohur ja ka dalë mbanë t’i përfshinte të gjitha këto cilësi në koleksionin e saj të radhës.

Thjeshtësia është ajo çfarë çdo femër dëshiron në jetën e përditshme. Epo, kemi një lajm të mirë! Çdo gjë që kërkoni mund t’a gjeni në këtë koleksion kaq marramendës.

Shumëllojshmëria e ngjyrave është një element tjetër tepër i rëndësishëm, aq më tepër kur janë të kombinuara ëmbëlsisht.

(LajmeShqip.com)