Lajme Shqip Saturday, 03 December 2011 12:45

Këngëtari adoleshent ka qenë i ftuar në programin televiziv të gazetarit të famshëm David Letterman.

Si idhulli i mijëra fansave nëpër botë, ai e ka shfaqur veten denjësisht derisa rastësisht biseda e ka nxjerrë në një provë aspak të lehtë për të.

Duke thënë se me koncertet e tij kishte qenë në gjithë botën, në të gjitha kontinentet, Letterman e ka pyetur “Atëherë më thuaj emrat e kontinenteve ku ka qenë…”

Menjëherë dallohet fytyra e Bieberit e vënë në siklet, që fillon të numërojë me gishtat e dorës kontinentet me gjysëm zëri “Azia, Amerika e Veriut, Amerika e Jugut, Afrika, Antarktida dhe Poli i Veriut”.

Kur ka dëgjuar të qeshurat e publikut e ka kuptuar që po gabonte dhe është vënë akoma më shumë në siklet.

Me ndihmën e Letterman, Bieber ka arritur të përmendë edhe tri emra të tjerë, Kanadanë, Australinë dhe Francën. (LajmeShqip.com)