Lajme Shqip Friday, 13 May 2011 10:29

Angelina Jolie dhe Brad Pitt janё paditur nё gjykatё nga njё ish punonjёse e tyre e cila u shkarkua nga puna gjatё kohёs qё ajo ishte me raport mjekёsor.

Ajo ka qёnё sekretaria e çiftit nё vilёn e tyre nё jug tё Francёs. Avokati i saj thotё se ajo ёshtё shkarkuar nga menaxheri i tyre, ku çifti nuk ka bёrё asgjё pёr ta parandaluar kёtё gjё.

“Ky problem pёr ta mund tё jetё si njё pikё uji nё oqean, por pёr mua ka shumё rёndёsi,” ka thёnё ish sekretaria e tyre 45 vjeçare.

Momentalisht Pitt dhe Jolie ndodhen nё Francё, nё Festivalin e Filmit tё Kanёs.

Gjykata do tё japi verdiktin e saj muajin e ardhshёm.