Lajme Shqip Monday, 14 November 2011 09:21

Los Anxhelos – Aktori Johnny Deep është pronar i një ishulli të Bahameve, ndërsa për nder të mikut të tij dhe aktorit të vdekur Heath Leadger, një pjesë të vendit e quajti Heath.

Leadger vdiq në vitin 2008, si dhe disa miq familjar të Johnny Deep dhe bashkëshortja e tij e  pakurorëzuar Vanesa Paradis, dhe ai përkohësisht qëndronte në Bahamet.

“Pasi që ai vdiq, atë pjesë të ishullit mund ta shfrytëzojë familja e tij kur të dëshirojë. Atë vend në nder të tij, e quajtëm Heath “, tha Deep.

Pjesët e tjera të ishullit bartin emra sipas fëmijëve të cilët Deep dhe Paradis i kanë së bashku, Lili, Rouz dhe Jack.