Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 19:20

Princesha Maria-Olympia jeton vërtetë në një shtëpi tejet luksoze në Londër, Bahamas, Gstaad dhe Zvicër.

Për dallim nga princeshat më herët, Olympia shpenzon shumë pak kohë për paraqitjen dhe dukjen e saj në ngjarjet zyrtare dhe më shumë kohë në kurimin e faqes së saj në Instagram.

Jeta e saj është me të vërtete tejet luksoze sesa që jeni mësuar ndonjëherë ta shikoni, ajo udhëton vazhdimisht. Pas një vizite në liqenin e Cosmo-s, në Maj, ajo vazhdoi udhëtimin e saj drejt Skocisë me miqtë në Qershor para se të vendosjen në Greqi muajin e shkuar, ku edhe festoi 19 vjetorin e ditëlindjes.

Ajo jeton me prindërit në Londër derisa ka lindur në New York. Vërtetë është për të pasur zili vetëm 19 vjeçe dhe të ketë gjithë këtë jetë!