Lajme Shqip Sunday, 11 March 2012 10:00

Në një intervistë për CNN Jessica Alba pati rrëfyer se fotografitë e fëmijës së saj të parë, Honor në 2008, ia patën shitur gazetës OK! për 1.5 milion dollarë.

“Neve donim që gjithçka që publikohej për fëmijën tonë, ta kishim nën kontroll. Ndërsa paratë e fituara nga fotografitë e saj i kemi futur në një llogari bankare, që kur Honor të rritet, t’i shpenzojë si të dojë”, ka thënë aktorja bukuroshe.

Në lidhje me fotografitë e fëmijës së Beyonces, ajo është shprehur:

“Ka gjithnjë alternativa të mira se si t’i shfrytëzosh parash. Beyonce mund t’i kishte shitur fotografitë dhe ato të ardhura t’i dedikonte për bamirësi…” (LajmeShqip.com)