Lajme Shqip Monday, 20 June 2011 19:59

Pёr sa kohё garderoba e saj ka probleme, ky ngelet viti mё i keq pёr tё. Sa shumё ёshtё munduar tё bllokojё publikimin e disa momenteve tё saja private me ish-bashkёshortin e saj dhe me sa shumё lehtёsisht doli vetё pёrballё publikut me gjoksin jashtё!

Kёngёtarja 42-vjeçare u gjend nё njё situatё shumё tё padёshirueshme pёr tё, kur duke u pёrshёndetur, pёrulja pёrpara bёri qё t’i dilte gjoksi sheshit. Kjo ndodhi gjatё njё interviste nё njё televizion gjerman.

Lopez, e cila ёshtё duke prezantuar albumin e saj tё ri ‘Love’, pa dyshim qё do tё ndjehet keq nga kjo ngjarje qё i ka ndodhur pikёrisht nё sy tё tё dy gazetarёve.

E, kujt ia kishte marrё mёndja qё performanca e saj e rastёsishme do tё ishte mё e guximshme se sa ajo e kёngёs ‘On the Floor’?