Lajme Shqip Wednesday, 03 August 2011 14:16

Fotot e publikuara qё ajo ka bёrё pёr ‘Vanity Fair’ kanë shkaktuar reagimin e menjёhershёm tё organizatave nё mbrojtje tё kafshёve.

J-Lo pasi ka pozuar me peliçe prej gёzofi tё bardhё dhelpre nga ndezur shkёndijat pёr shumё dashamirёs tё kafshёve dhe mbrojtёs tё natyrёs.

Dashuria e Lopezit pёr kёto gёzofe i ka revoltuar vazhdimisht activistёt e kёtyre organizatave. Dan Mathews, anёtarё i grupit tё tё drejtave tё kafshёve ‘PETA’, pasi ka konstatuar qё peliçja e saj ёshtё bёrё prej gёzofit real tё dhelprёs sё bardhё, ka thёnё:

“Njerёzit qё veshin gёzofe janё injorant ose arrogant ndaj tё drejtave tё kafshёve. J-Lo prej kohёsh ёshtё kategorizuar si njё arrogante e kёtij fenomeni.”

Nuk ёshtё çudi e madhe qёndrimi i saj, pasi J-Lo nuk ja ka prishur qejfin vetes pёr veshjen pёr familjen e saj, e jo tё prishё qejfin e saj pёr tё drejtat e kafshёve. Ky fakt ironik ёshtё i dhimbshёm, pasi realisht kёto kafshё me gёzof tё tillё janё tё rralla dhe janё gati nё zhdukje tё species sё tyre. (LajmeShqip.com)