Lajme Shqip Wednesday, 23 March 2011 07:39

Pavarёsisht nga thashethemet qё qarkullojne lart e poshtё, pranimi dhe pёrqafimi i tё vёrtetave tё jetёs ka qёnё çelёsi i lumturisё sё saj. Fakti qё nuk ёshtё shoqёruar me njeri qё prej 1 viti e gjysёm nuk do tё thotё qё nuk ёshtё e lumtur dhe se nuk ka ndёrmёnd tё adoptojё ndonjё fёmijё meksikan apo çfarёdo qoftё, pёr t’u ndier mё mirё. “Mendoj se ajo çfarё njerёzit kerkojnё, ёshtё qё tё mё shohin tё martuar dhe me fёmijё. Por edhe pёr kёtё do tё vij njё ditё”, shprehet ajo.

Jeniffer sapo ka mbushur 42 vjeç dhe ёshtё shumё e zёnё me promovimet e nxjerrjes nё treg tё parfumit tё saj tё ri gjate kёtij muaji, si dhe me komedinё romantike “Just go with it”, nё krah tё aktorit Adam Slander.