Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 16:45

Tashmë dihet se ka nga ata që pëlqejnë këngëtarë ashtu siç ka edhe nga ata që nuk i pëlqejnë, por haters-at janë bërë të rrezikshëm. Mesa duket ata u kujdesën që të merrnin një foto të Encës dhe ta photoshop-onin në mënyrë që këngëtarja të dukej keq.

Encës i ra në vesh ky lajm dhe nuk humbi fare kohë përpara se të postonte këtë foto që shihni me nënshkrimin, “A little greeting to the “fanzzz” If hating on a bad/edited pic of me made u feel betta about your pathetic little lyfe, get a life bro”